043 / 5395 192, 0905 822 586 horeczuberec@gmail.com

Denné Menu

 

DENNÉ MENU – ZÁVODNÁ STRAVA od 10 – 15,00 Hod

BEZLEPKOVÉ JEDLO PO DOHODE S KUCHYŃOU

Prosím zákazníkov DENNÉHO MENU o nahlasovanie počtu do 9,00 Hod. Ďakujem.

22.10. – 26.10. 2018

PONDELOK: Paradajková s ryžou polievka ,chlieb (1,3,7) 0,80

A –,110 Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7) 3,00

B – ,160/80 Špenátové hydinové rizoto so syrom 3,00

C -,120 Kuracie prsia na bylinkovom masle, kombi príloha ( aj bez – lep) 4,00

UTOROK: Pórková s vajíčkom polievka ,chlieb (1,3,7) 0,80

A -, 120 Hydinový perkelt, cestovina (1,3,7) 3,00

B – ,120 Grilovaný encián , zemiaky, tat.omáčka (aj bez – lep) 3,00

C -,120 Vypr. bravčový GORDON BLEU, opek.zemiaky, zelen. šalát (aj bez-lep) ( 1,3,7) 4,00

STREDA: Šošovicová na kyslo polievka, chlieb (1,3,7) 0,80

A – 240 Pečené kurča, ryža, kompót (aj bez – lep) (1,3,7) 3,00

B – 200 Buchty na pare s maslom a grankom 3,00

C -,220 Boloňské špagety so syrom (aj bez – lep) (1.3.7) 4,00

ŠTVRTOK: Kalerábová polievka ,chlieb (1,3,7) 0,80

A – ,120 Sviečková na smotane, knedľa (1.3.7.) 3,00

B – ,200 Zapečené cestoviny so zeleninou a syrom (1.3.7.) 3,00

C –,120 Brav. rezeň s volským okom a šunkou, kombi príloha (aj bez – lep) (1.3.7) 4,00

PIATOK: Držková polievka,chlieb (1,3,7) 1,00

A – .120 Bravčové na hrášku, ryža / zemiaky (1.3.7.) 3,00

B – ,120 Vypr.syr ,zemiaky, tat.omáčka (aj bez – lep) (1,3,7) 3,00

C- ,200 Španielska omeleta TORTILLA so šunkou, mix šalát (aj bez – lep) (1.3.7.) 4,00

Ponuka na celý ponukový týždeň – ZELENINOVÉ ŠALÁTY – 0,300 gr

MIX – (paradajka, paprika, uhorka, čínska kapusta) – (mrkvový s ananásom)

( kapustový s mrkvou) – (paradajkový) 1,50 €

Varíme podľa dennej momentálnej potreby!!! Prosíme zákazníkou „Závod. Stravovania“ ak v prípade nedostatku 1.Hlav. chodu Vám personál ponúkne adekvátnu náhradu. Jedálny lístok platí tak ako je zverejnený! Možnosť objednania jedla na ktorýkoľvek deň daného týždňa. Ďak. Za pochopenie.

Pôvod mäsa a mäsových výrobkov – Slovensko, Maďarsko, Poľsko, EU

Alergény – Povinnosť označovať prítomnosť v potravinách. 1.Obilniny obsahujúce LEPOK (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich habridné odrody) 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy – ktorými sú mandle. lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Balné pokrmov učtujeme v reštaurácii v prípade – neskonzumovaného jedla a nápoja a objednaní jedla a nápoja so sebou vlastným odberom. (1 ks plast miska – 0,50 €)

Share This