043 / 5395 192, 0905 822 586 horeczuberec@gmail.com

Denné Menu

DENNÁ PONUKA – hotové jedlá

BEZLEPKOVÉ JEDLO PO DOHODE S KUCHYŃOU

Prosím zákazníkov DENNÉHO MENU o nahlasovanie počtu do 9,00 Hod. Ďakujem.

Výdaj a rozvoz jedál – od 9.00 Hod – 15.00 Hod podľa objednávky

30.11. – 4.12. 2020

30.11. PONDELOK: Zemiaková hubová s krúpami polievka,chlieb 1.3.7. 0,80

A – 120 Franfurtský brav.guľáš,dusená ryža – / – knedľa 1.3.7. 3,20

B – 280 Zemiakové šúľance s makom a maslom 1,3.7 3,20

C – 130 Kuracie prsia na špenátovej kaši,kombi príloha 1.3.7. 4,20

1.12. UTOROK: Cibuľačka – vývar s cestovinou polievka 1.3.7. 0,80

A – ,120 Kuracie prsia na mochovskej zelenine,zemiaky – / – dus.ryža 1.3.7. 3,20

B – 160/100 Zapečená mochovská zelenina so šunkou a syrom 1.3.7. 3,20

C – 130 Prír.brav.rezeň na cesnaku pučené zemiaky,parad,šalát 1.3.7. 4,20

2.12. STREDA: Mexická polievka chili con carne,pečivo 1.3.7 0,80

A – ,110 Bravčový rezeň v syr. cestíčku,zemiaková kaša,čalamáda – / – kompót 1.3.7. 3,20

B – 280 Zemiakové knedličky s jahod.džemom,maslom 1.3.7. 3,20

C – 130 Kuracie prsia s ananásom a kari,dus.ryža 1,3,7 4,20

26.11. ŠTVRTOK: Bryndzová – demikát polievka,chlieb 1.3.7. 0,80

A – ,120 Prírodné hov – file na korení,dusená ryža – / – halušky 1.3.7. 3,20

B – 300 Halušky s NIVA omáčkou a šampiňonami 1.3.7. 3,20

C – 130 Hydinový plnený rezeň,kombi príloha,padaj.šalát 1.3.7. 4,20

27.11.PIATOK: Hovädzí vývar s rezancami polievka 1.3.7. 0,80

A – , 120 Bravčová udená krkovička,kapusta,zemiaky – / – knedľa 1.3.7. 3,20

B – 120 Vyp.syr so šunkou.zemiaky,tat.omáčka 1,3.7. 3,20

C – 220 Buchty na pare s maslom a grankom 1.3.7. 3,20

Reštaurácia bude vydávať jednorázové balené jedlo podľa objednávky cez výdajné okienko na prestrešenej Terase spojené aj z rozvozom.

Pondelok –Piatok v čase 9,00 – 15,00 Hod.

Objednávky mimo denného menu podľa dohody 0905 822 586

PONUKA-Mäsové Korýtka – 10 x osoba 65,00 €

15 x osoba 95,00 €

Možnosť si vyskladať mäso podľa vlastného výberu – alebo po dohode. 0905 822 586

Ponuka na celý týždeň- ZELENINOVÉ ŠALÁTY – 0,300 gr

MIX –(paradajka, paprika, uhorka, čínska kapusta) – (mrkvový s ananásom)

( kapustový s mrkvou) – (paradajkový) 2,00 €

(Váha porcie prílohových pokrmov a omáčok.- Váha mäsa a mäsových výrobkov v surovom stave)

0,160 knedľa,0,160 dus.ryža,0,200 var.zemiaky,0,200 opek.zemiaky,0,120 Hranolčeky,0,200 Halušky

0,200 Cestoviny, kombi príloha – ( 0,100 hranolčeky – 0,060 dus.ryža),0,120 dusená kapusta, 0,150 omáčka)

Varíme podľa dennej momentálnej potreby!!! Prosíme zákazníkov „Závod. Stravovania“ak v prípade nedostatku 1.Hlav.chodu Vám personál ponúkne adekvátnu náhradu. Jedálny lístok platí tak ako je zverejnený! Možnosť objednania jedla na ktorýkoľvek deň daného týždňa. Ďakujeme za pochopenie

Pôvod mäsa a mäsových výrobkov –Slovensko, Maďarsko, Poľsko, EU

Alergény- Povinosť označovať prítomnosť v potravinách.1.Obilniny obsahujúce LEPOK (t.j. pšenica,raž,jačmeň,ovos,špalda,kamut alebo ich habridné odrody) 2.Kôrovce a výrobky s nich. 3.Vajcia a výrobky s nich. 4 Ryby a výrobky s nich. 5.Arašidy a výrobky s nich. 6.Sójové zrná a výrobky s nich.

7. Mlieko a výrobky s neho. 8 .Orechy –ktorými sú mandle.lieskové orechy,vlašské orechy,kešu,pekanové orechy,para orechy,pistácie,makadamové orechy a výrobky s nich. 9.Zeler a výrobky s neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany

Share This