Denné Menu
DENNÁ PONUKA – hotové jedlá
BEZLEPKOVÉ JEDLO PO DOHODE S KUCHYŃOU
Prosím zákazníkov DENNÉHO MENU o nahlasovanie počtu do 9,00 Hod. Ďakujem.
Výdaj a rozvoz jedál – od 9.00 Hod – 15.00 Hod podľa objednávky
16.5.2022 – 20.5.2022
CENA MENU:
A/B = 5,00 € (Polievka + HL.JEDLO) 4,50 € – samostatné hl.jedlo
C = 6.00,€ (Polievka + Hl.JEDLO) 5,50 € – samostatné hl. jedlo
1,00 € – samostatná polievka
16.5.PONDELOK: Guľášová polievka polievka 1.3.7.
A 130 Pečený brav.bôčik na čiernom pive,seliacke zemiaky – / – dusená ryža 1.3.7.
B 140 Pastiersky syr so šunkou,zemiaky,tat.omáčka 1.3.7.
C 170 Hydinové ražniči ,dusená ryža – / – zemiaky 1.3.7.
17.5. UTOROK: Fazuľová s klobásou polievka,chlieb 1,3,7
A 150 Kurací paprikáš s cestovinou – / – halušky 1.3.7.
B 350 Špenátové halušky so syrovou omáčkou a šampiňonami 1.3.7
C 150 Udená br.krkovička,hlávková kapusta,knedľa – / – halušky 1.3.7
18.5 STREDA: Vývar s cestovinou polievka 1.3.7.
A 150 Mäsová PIKANT pochúťka v zemiakovej placke,šalátik -/- dusená ryža 1.3.7.
B 300 Zeleninové placky s ovsenými vločkami a jarnou cibulkou,jogurt,dressing 1.3.7
C 350 Bryndzové pirohy so slaninkou 0,2 zakysanka 1.3.7.
19.5. ŠTVRTOK Kapustová – geršňa polievka,chlieb 1.3.7.
A 120 Mletý rezeň so syrom,chrenová omáčka,knedľa – / – zemiaky 1.3.7.
B 300 Sedliacka zemiaková omeleta so šunkou a syrom ,uhorka 1.3.7.
C 250 Vypr.kuracia stehená štvrť,zemiaky,kompót 1.3.7.
20.5. PIATOK Bryndzová – demikát polievka s opekancami 1,3,7,
A 130 Hovädzí stroganov,dusená ryža – / – hranolčeky 1.3.7.
B 300 Cvikľové rizoto s mozzarellou 1.3.7
C 150 Vypr.rybacie file,zemiaky,mix šalát 1.3.7.4
PIRôŽKY – PODĽA MOMENTÁLNEJ PONUKY 1.3.7. 1,00
Objednávky mimo denného menu podľa dohody 0905 822 586
PONUKA-Mäsové Korýtka – 10 x osoba 70,00 €
15 x osoba 100,00 €
Možnosť si vyskladať mäso podľa vlastného výberu – alebo po dohode. 0905 822 586
Ponuka na celý týždeň- ZELENINOVÉ ŠALÁTY – 0,300 gr
MIX –(paradajka, paprika, uhorka, čínska kapusta) – (mrkvový s ananásom)
( kapustový s mrkvou) – (paradajkový) 2,00 €
(Váha porcie prílohových pokrmov a omáčok.- Váha mäsa a mäsových výrobkov v surovom stave)
0,160 knedľa,0,160 dus.ryža,0,200 var.zemiaky,0,200 opek.zemiaky,0,120 Hranolčeky,0,200 Halušky
0,200 Cestoviny, kombi príloha – ( 0,100 hranolčeky – 0,060 dus.ryža),0,120 dusená kapusta, 0,150 omáčka)
Varíme podľa dennej momentálnej potreby!!! Prosíme zákazníkov „Závod. Stravovania“ak v prípade nedostatku 1.Hlav.chodu Vám personál ponúkne adekvátnu náhradu. Jedálny lístok platí tak ako je zverejnený! Možnosť objednania jedla na ktorýkoľvek deň daného týždňa. Ďakujeme za pochopenie
Pôvod mäsa a mäsových výrobkov –Slovensko, Maďarsko, Poľsko, EU
Alergény- Povinosť označovať prítomnosť v potravinách.1.Obilniny obsahujúce LEPOK (t.j. pšenica,raž,jačmeň,ovos,špalda,kamut alebo ich habridné odrody) 2.Kôrovce a výrobky s nich. 3.Vajcia a výrobky s nich. 4 Ryby a výrobky s nich. 5.Arašidy a výrobky s nich. 6.Sójové zrná a výrobky s nich.
7. Mlieko a výrobky s neho. 8 .Orechy –ktorými sú mandle.lieskové orechy,vlašské orechy,kešu,pekanové orechy,para orechy,pistácie,makadamové orechy a výrobky s nich. 9.Zeler a výrobky s neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany