Denné Menu
REŠTAURÁCIA HOREC ZUBEREC
Kuchyňa 043 5395 192 0905 822 586
OBJEDNÁVKY do 9,15 hod – Smer –Zuberec,Habovka,ORB,Podbiel,Krivá
Nižná, Tvdošín ROZVOZ 9.45 hod – 11,00 Hod
OBJEDNÁVKY a ROZVOZ– ZUBEREC-HABOVKA a OKOLIE od 7,00 hod – 14,00 Hod
Hotové jedlá 14.10. – 18.10.2024
Výdaj jedál s obsluhou 10 – 14,00 Hod
14.10. PONDELOK 1,00€ Paradajková 1.3.7.
A – 5,50€ / 130 Morčacie ragú na šampiónoch s ryžou 1.3.7.
B – 5,50 / 120 Vyprážaný oštiepok s brusnicami, zemiaky 1.3.7
15.10. UTOROK: 1,00€ Demikát 1.3.7
A – 5,50€ / 150 Kurací perkelt s cestovinou 1,3,7,
B – 5,50€ / 300 Palacinky s tvarohom 1.3.7.
16.10. STREDA 1.00€ Jelení vývar s rezancami 1.3.7.
A – / 5,50€ /120 Sviečková na smotane a knedľa 1.3.7
B – 5,50€ / 380 Zeleninové rizoto so syrom 1.3.7.
17.10. ŠTVRTOK: 1,00€ Fazuľová polievka 1.3.7.
A – 5,50€ / 380 Bryndzové halušky 1.3.7.
B – 5 ,50€ / 120 Belehradský brav rezeň a zemiaky 1.3.7.
18.10. PIATOK : 1,00 Kapustová s klobásou 1.3.7
A – 5,50/ 120 Bravčová pečeň zemiaková placka a uhorka 1.3.7
B – 5,50 / 120 Vyprážaný syr, zemiaky a tatárska 1.3.7
Celotýždenná ponuka:
C: – 6,50- / 120 Vyprážaný hermelín, zemiaky a šalát
/ 120 Prírodný bravčový rezeň, pučené zemiaky
.
Mäsové korýtka :
10 x osoba 80,00 € – / – 15 x osoba 110.00 €
Možnosť vyskladať mäso podľa vlastného výberu
Prosím zákazníkov DENNÉHO MENU O nahlasovanie počtu do 9,15 Hod.Ďakujem.
Varíme podľa dennej momentálnej potreby!!!Prosíme zákazníkou „Závod. St ravovania“ak v prípade nedostatku 1.Hlav.chodu Vám personál ponúkne adekvátnu náhradu. Jedálny lístok platí tak ako je zverejnený!Možnosť objednania jedla na ktorýkoľvek deň daného týždňa. Ďak. Zapochopenie
Váha mäsa j v surovom stave.Zmeny gramáže a druhu pokrmu po dohode s personálom.Balné pokrmov na zabalenie a výnos jedál a nápojov 0,50 € / 1ks komplet(polievka + hl.chod)
Mäsové korýtka – 10 x osoba 80,00 € – / – 15 x osoba 110.00 €
Možnosť vyskladať mäso podľa vlastného výberu – alebo po dohode.
Alergeny:1,obilniny obsahujúce lepok (t.j.pšenica,raž,jačmeň,špalda,kalmut alebo ich hybridné odrody,
2.Kôrovce a výrobky z nich3,Vajcia a výrobky z nich,4.Ryby a výrobky z nich,5.Arašidy,6,Sojové zrná,
7,mlieko, 8 Orechy – ktorými sú mandle,lieskové orechy,vlašské orechykešu,pekanové,para orechy,pistácie,makadanové orechy,queenslandské orechy a výrobky z nich,9.Zeler,10,horčica,11.sezamové semená,12.oxid siričitý a siričitany v koncentr. Vyšších ako 10 mg/kg 10 ml/ 1 l ,13, vlčí bôb,14 ,. Mäkýše