043 / 5395 192, 0905 822 586 horeczuberec@gmail.com

Denné Menu

DENNÁ PONUKA – hotové jedlá

BEZLEPKOVÉ JEDLO PO DOHODE S KUCHYŃOU

Prosím zákazníkov DENNÉHO MENU o nahlasovanie počtu do 9,00 Hod. Ďakujem.

Výdaj a rozvoz jedál – od 9.00 Hod – 15.00 Hod podľa objednávky

14.9. – 18.9. 2020

14.9. PONDELOK: Kapustová hlávková s rezancami polievka ,chlieb 1.3.7. 0,80

A – 120 Kuracie soté STROGANOV, dus.ryža – / -(kombi príloha) 1.3.7. 3,20

B – 160/150 Zeleninové rizoto s mrkvou,cuketou a šampiňonami 1.3.7. 3,20

C – 120 Bravčový rezeň so šunkou a vajcom,opek.zemiaky,uhorka 1.3.7. 4,20

D – 120 Grilovaný syr Encian s brusnicami, zemiaky 1.3.7. 4,20

15.9. UTOROK: Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1.3.7. 1,50

A – ,120 Černohorský bravčový rezeň,zemiaky,mix zel.šalát 1.3.7. 5,50

B – 130 Kuracie prsia zo šunkou a syrom,kombi príloha,mix zel šalát 1.3.7. 5,50

C – ,350 Bryndzové halušky so slaninkou 0,2 zakysanka 1.3.7 6,00

D – 220 Palacinky so slivkovým džemom a šľahačkou 1.3.7. 3,50

16.9. STREDA: Kalerábová s ovsenými vločkami polievka , chlieb 1.3.7 0,80

A – ,120 Segedínsky bravčový guľáš,knedľa – / – halušky 1.3.7. 3,20

B – 200/100 Halušky s  kapustou a klobásou 1.3.7. 3,20

C – , 170 Hydinové ražniči,zemiaky – / – dus.ryža 1.3.7. 4,20

17.9. ŠTVRTOK: Paradajková s mrvenicou polievka ,chlieb 1.3.7. 0,80

A – ,120 Kuracie prsia v syrovom cestíčku,zemiaky,tat.omáčka – / – kompót 1.3.7. 3,20

B – ,250 Karfiolová omeleta s udeným Tofu syrom a paradajkami 1.3.7. 3,20

C – 150 Udená varená krkovička,zemiaky,uhorka 1.3.7. 4,20

18.9.PIATOK: Šošovicová na kyslo polievka ,chlieb 1.3.7. 0,80

A – , 130 Pečený brav.bôčik na čer.kapuste,knedľa – / – zemiaky 1.3.7. 3,20

B – .120 Vypr.rybacie file,zemiaky,mix šalát 1.3.7.4 3,20

C- 0,140 Vypr.syr,zemiaky ,tat.omáčka 1.3.7. 3,20

D -, 280 Zemiakové ovocné gule s maslom a grankom 1.3.7. 3,20

Ponuka na celý týždeň- ZELENINOVÉ ŠALÁTY – 0,300 gr

MIX –(paradajka, paprika, uhorka, čínska kapusta) – (mrkvový s ananásom)

( kapustový s mrkvou) – (paradajkový) 2,00 €

(Váha porcie prílohových pokrmov a omáčok.- Váha mäsa a mäsových výrobkov v surovom stave)

0,160 knedľa,0,160 dus.ryža,0,200 var.zemiaky,0,200 opek.zemiaky,0,120 Hranolčeky,0,200 Halušky

0,200 Cestoviny, kombi príloha – ( 0,100 hranolčeky – 0,060 dus.ryža),0,120 dusená kapusta, 0,150 omáčka)

Varíme podľa dennej momentálnej potreby!!! Prosíme zákazníkov „Závod. Stravovania“ak v prípade nedostatku 1.Hlav.chodu Vám personál ponúkne adekvátnu náhradu. Jedálny lístok platí tak ako je zverejnený! Možnosť objednania jedla na ktorýkoľvek deň daného týždňa. Ďakujeme za pochopenie

Pôvod mäsa a mäsových výrobkov –Slovensko, Maďarsko, Poľsko, EU

Alergény- Povinosť označovať prítomnosť v potravinách.1.Obilniny obsahujúce LEPOK (t.j. pšenica,raž,jačmeň,ovos,špalda,kamut alebo ich habridné odrody) 2.Kôrovce a výrobky s nich. 3.Vajcia a výrobky s nich. 4 Ryby a výrobky s nich. 5.Arašidy a výrobky s nich. 6.Sójové zrná a výrobky s nich.

7. Mlieko a výrobky s neho. 8 .Orechy –ktorými sú mandle.lieskové orechy,vlašské orechy,kešu,pekanové orechy,para orechy,pistácie,makadamové orechy a výrobky s nich. 9.Zeler a výrobky s neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany

Share This