043 / 5395 192, 0905 822 586 horeczuberec@gmail.com

Denné Menu

DENNÉ MENU – ZÁVODNÁ STRAVA od 10 – 15,00 Hod

BEZLEPKOVÉ JEDLO PO DOHODE S KUCHYŃOU

Prosím zákazníkov DENNÉHO MENU o nahlasovanie počtu do 9,00 Hod. Ďakujem.

18.11. – 22.11. 2018

18.11. PONDELOK: Zemiaková zeleninová polievka ,chlieb 1.3.7. 0,80 €

A – 110 Hovädzie varené,brusnicová omáčka,dusená ryža – / – knedľa 1,3,7 3,20

B – 120 Grilovaný Encian,brusnicová omáčka,var.zemiaky (bez – lep) 1.3.7. 3.20

C – 130 Restovaná bravčová pečeň v zemiakovej placke,paradaj.šalát (1.3.7.) 4,50

19.11. UTOROK: Šošovicová na kyslo polievka, chlieb 1.3.7.) 0,80

A – 120 Koložvárska kapusta,zemiaky 1.3.7.) 3,20

B – ,220 Buchty na pare s maslom a grankom (1.3.7.) 3,20

C –,130 Kuracie prsia so šunkou a vajcom,zemiaky (bez – lep) (1.3.7) 4,50

20.11. STREDA: Krúpková s párkom polievka ,chlieb 1.3.7. 0,80

A –110 Vyprážaný kurací rezeň,zemiaková kaša, kompót – / – čalamáda 1.3.7. 3,20

B –150 Vyprážaná tekvica v syrovom cestíčku,zemiaková kaša (1.3.7.) 3,20

C -130 Bravčové soté PIKANT v zemiakovej placke,čalamáda (1.3.7. 5,00

21.11. ŠTVRTOK: Zelerová s ovsenými vločkami polievka.chlieb 1,3,7 0,80

A –150 Pečené morčacie stehno na hlávková kapusta,knedľa – / – zemiaky (1.3.7.) 3,20

B- 220 Zapekaná brokolica so syrom a vajcom a zemiakmi (1.3.7) 3.50

C –250/120 Cestoviny Fussilli s hláv.kapustou a udeným mäsom (1.3.7) 4,50

22.11. PIATOK Paradajková s rezencami polievka, 1,3,7 0,80

A –120 Bravčový perkelt so šampiňonami a cestovinou – / – knedľa (1.3.7 ) 3,20

B- ,120 Vypr.syr ,zemiaky,tat.omáčka (1.3.7) 3.20

C – 150 Vypr.ryba HALIBUT smotanové zemiaky (1.3.4.7) 4,50

D – 220Palacinky s orieškovým krémom a grankom (1.3.7.) 4,50

Ponuka na celý týždeň- ZELENINOVÉ ŠALÁTY – 0,300 gr

MIX –(paradajka, paprika, uhorka, čínska kapusta) – (mrkvový s ananásom)

( kapustový s mrkvou) – (paradajkový) 1,50 €

(Váha porcie prílohových pokrmov a omáčok.- Váha mäsa a mäsových výrobkov v surovom stave)

0,160 knedľa,0,160 dus.ryža,0,200 var.zemiaky,0,200 opek.zemiaky,0,120 Hranolčeky,0,200 Halušky

0,200 Cestoviny, kombi príloha – ( 0,100 hranolčeky – 0,060 dus.ryža),0,120 dusená kapusta, 0,150 omáčka)

Varíme podľa dennej momentálnej potreby!!! Prosíme zákazníkov „Závod. Stravovania“ak v prípade nedostatku 1.Hlav.chodu Vám personál ponúkne adekvátnu náhradu. Jedálny lístok platí tak ako je zverejnený! Možnosť objednania jedla na ktorýkoľvek deň daného týždňa. Ďakujeme za pochopenie

Pôvod mäsa a mäsových výrobkov –Slovensko, Maďarsko, Poľsko, EU

Alergény- Povinosť označovať prítomnosť v potravinách.1.Obilniny obsahujúce LEPOK (t.j. pšenica,raž,jačmeň,ovos,špalda,kamut alebo ich habridné odrody) 2.Kôrovce a výrobky s nich. 3.Vajcia a výrobky s nich. 4 Ryby a výrobky s nich. 5.Arašidy a výrobky s nich. 6.Sójové zrná a výrobky s nich.

7. Mlieko a výrobky s neho. 8 .Orechy –ktorými sú mandle.lieskové orechy,vlašské orechy,kešu,pekanové orechy,para orechy,pistácie,makadamové orechy a výrobky s nich. 9.Zeler a výrobky s neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany

Share This